Gezocht: jouw favorieten van 2020

December komt eraan en dus is het weer lijstjestijd. Naar jaarlijkse gewoonte stelt de bibliotheek een boeken-, strips-, film- en cdtop samen. We zijn benieuwd welke verhalen bovenaan jouw favorietenlijstje staan.

Photo by Nong Vang on Unsplash

Las je het afgelopen jaar een boek of strip waarvan je vindt dat het een plekje verdient in de boekentop van 2020? Staat er een film of tv-serie op je netvlies gebrand? Of is er een cd die je van voor naar achter en van achter naar voor plat hebt gedraaid? Bezorg ons jouw aanraders en wie weet staan jouw favorieten in de top van 2020.

Wat komt in aanmerking voor de top?

• De boeken, strips, cd’s, films en tv-series zijn uitgegeven in 2019 of 2020.
  • Jouw favoriete titel maakt deel uit van de bibliotheekcollectie (Wetteren, Massemen of Overbeke).
  • Wat vorig jaar al de top haalde, krijgt niet opnieuw een plaatsje op de lijst.

Je hebt tot 14 december de tijd om je favorieten door te geven aan de bibliotheek. Vul het online formulier in, stuur een mailtje naar bibliotheek@wetteren.be of laat het weten aan medewerker aan de balie.

Online formulier